Oldal kiválasztása

Napsugár bölcsőde

Pécel
Üdvözöljük honlapunkon

Elérhetőségek

2119, Pécel Szemere Pál utca 6.
info@napsugarbolcsode.hu
 +36 20 801 2747

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 06:00 – 18:00
Szombaton és vasárnap Zárva

 

i

Dokumentumok

Morbi auctor feugiat maximus. Ut condimentum, mi ut efficitur molestie, nibh metus venenatis sapien.

Rólunk

A Bölcsőde közel 64 éve neveli és gondozza a gyermekeket kiváló szakemberek közös együttműködésével. Célunk, hogy szakembereink szervezett és irányított keretek között végezzék gondozási-, nevelési tevékenységüket a módszertani irányelvek, a gyermekvédelmi törvény alkalmazásával, a gyermekek életkorának és egyéni sajátosságainak megfelelő napközbeni ellátását, szakszerű gondozás – nevelés biztosításával.
A bölcsődei nevelés középpontjában a kisgyermek és közvetett módon a kisgyermeket nevelő családok állnak, ezért bölcsődei nevelésünk nem csak a kisgyermekek nevelését-gondozását célozza meg, hanem az egész család támogatását is fontosnak tartja.

Támogasson minket adója 1%-ával!

Az egyesület a részére beérkezett anyagi hozzájárulást a Péceli Napsugár Bölcsőde hatékonyabb működése érdekében használja fel. A bölcsödében nevelkedő gyerekek testi – lelki – szellemi egészségének fejlesztése érdekében a megfelelő környezet kialakítása a célunk.

Az egyesület tevékenysége: jótékonysági események/kulturális szórakozási lehetőségek szervezése, az egyesület tagjai és a gondozott gyermekek látókörének tágítása,szabadidős és hobbi tevékenységek körében táborok és sportolási lehetőségek lebonyolítása, nevelés a családi életre, a  sportos és egészséges életmódra, valamint a szabadidő értékes eltöltésére.

Előtérben a gyermek

Számunkra legfontosabb a gyermek. Az ő igényeinek, érdekeinek szem előtt tartása, kiszolgálása.
Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy jó minőségű munkát végezzünk a gyermekek és szülők általános megelégedettségére. Fontosnak tartjuk a szakmai tudás gyarapítását, a rendszeres önképzést és továbbképzést, hogy minél magasabb szintű nevelést-gondozást tudjunk biztosítani. További célunk az eddigi szakmai színvonal megtartása, magasabb szintre emelése, valamint a gyermekek egészséges fejlődésének elősegítése.

Miért jó a bölcsőde?

Játékos tanulás

Tudjuk, hogy játszani csakis ott lehet nagyon jól, ahol biztonságérzetet adó, derűs, szeretetteljes légkör van. A pedagógus játéksegítő, támogató, élménybiztosító szerepe elengedhetetlen az elmélyült, gazdag és sokszínű játéktevékenység kialakításához.

Közösségi tér

A szülők, amikor beíratják gyermeküket a bölcsődébe, gyakran említik, hogy gyermekük nagyon igényli már a gyerektársaságot. Kollégáink minden támogatást megadnak a gyerekközösségbe való bekapcsolódáshoz.

Tapasztalat

A hosszabb ideig tartó, csoportban való együttlét, rengeteg tapasztalatszerzésre ad lehetőséget. A társak nem csak azért kellenek, hogy legyen kivel fogócskázni, bújócskázni és egyéb többszereplős játékokat játszani. A nap nagy részében való együttes cselekvés egy csomó készség kialakulását teszi lehetővé, illetve hathatósan támogatja azok fejlődését

Élménygazdag gyermekkor

Hol ünneplés, hol kirándulás, szülőkkel való közös barkácsolás, sportverseny, sütés-főzés, kertészkedés, állatsimogatás, tűzoltóbemutató, lámpás felvonulás, anyák napja, karácsony, stb., a bölcsisek élete nagyon eseménydús.